Sunday, November 15, 2009

BUKTI-BUKTI SAHAM AnWAR, AZMIN & SHAMSIDAR

1. Mohon maaf kepada semua 'sepi' seminggu ini lantaran tuntutan tugas. Namun sempat jua saya mengikuti perkembangan politik tanahair. Antara isu panas ialah melibatkan perang mulut antara YB Zulkefli Nordin dan YB Sivarasa Rasiah berkaitan konflik dalaman PKR. Biarlah mereka terus 'berlakon' namun YB Zulkefli perlu membuktikan keyakinan terhadap kata-katanya sendiri tentang islam. Jangan cakap saja YB!

2. Isu bai'ah PAS juga menarik perhatian. Secara rasional, kita dapat menilai komen-komen pemimpin PAS yang makin terpengaruh dengan ajaran songsang AnWAR iaitu NAFI!, dan nafi dengan konsisten. Biar ada bukti yang jelas - ADUN Gunung Semanggol mengakui wujudnya bai'ah talak tiga, pimpinan PAS tetap menafikannya serta cuba memesongkan isu. Memanglah bai'ah itu dibolehkan namun mempertaruhkan rumahtangga tidak dibolehkan.

3. Isu yang paling panas ialah tentang pemilikan saham oleh Azmin yang bernilai RM8 juta. Wow! bukan sedikit nilainya. Difahamkan Azmin tampil dengan kenyataan menafi (nafi lagi, ni taktik AnWAR la). saya sempat meneliti video pendedahan yang disiarkan selama 15 saat oleh TV3. (apa agenda TV3 yg menyiarkan pendedahan ini spt melepas batuk ditangga kita tidak tau, banyak rungutan telah diterima).

4. Namun x-pkr akan cuba hubungi rakan-rakan di tanahair bagi mendapatkan bukti ini. Janji x-pkr, akan mendapatkan bukti tsb (sekiranya relevan) serta mendedahkan dalam blog ini agar masyarakat tahu jenis apa manusia bernama AnWAR, Azmin dan Shamsidar ini. x-pkr berjanji (ini bukan bai'ah aaaaaa), seboleh mungkin akan mempamerkan bukti-bukti tsb dalam blog ini sebagai bukti bahawa Azmin BERBOHONG menyatakan ini fitnah terancang keatasnya.

5. x-pkr difahamkan Azmin ni memang hidup mewah sejak dari zaman mudanya. Shamsidar juga begitu, dibaluti dengan kemewahan melampau biarpun status kerjanya diragui. Apakah ini ada kaitan dengan pengakuan Ezam, Nallakarupan dan Anuar Shaari bahawa AnWAR, Azmin dan Shamsidar merahsiakan sesuatu dari masyarakat umum dan yang lebih parah lagi, mereka merahsiakannya dari Wan Azizah.......

sama-sama kita nantikan pendedahannya nanti !!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Anonymous said...

KASI BONGKAR HABIS2AN BRO!!

Syammil said...

bila nak dedahkan ni.bukan saya sorg ja yg tak sabar.mesti ramai lg tgh tunggu ni..jangan tunggu lama2...

Anonymous said...

lepas bukti saham anwar/azmin/shamsidar,
aku cadang kan carik KJ nyer plak.

pisau said...

bagus bro..dedahkan.
bobroknya sesumpah 3 A ni