Friday, February 12, 2010

ALAHAI AnWAR..........

Hero Tamil Malaya


Kempen Berbudi bahasa, minta izin : can i f*** u...


1. Hari pertama kes dibicarakan hadir dengan kacamata hitam....pehh Pak Sheikh! Rock wa cakap lu..., macho dan gagah la bang nwar ni...

2. Hari kedua tampil dengan kacamata biasa.....tampak biasa saja. Penyokongnya yang suruh gamaknya. Bila AnWAR pakai kacamata hitam, nampak mcm gigolo....

3. Hari ketiga tampil tanpa kacamata hingga kini! pi ceramah kat pejabat PKR mlm tu pun tak dak vermin mata. Awat pak sheikh!! cermin mata pecah kena bedai ngan Azizah ka? Kena papah turun pasai Azizah pukoi pinggang ka?

Tak pakai cermin mata tu ada pakai benda lain ka Pak Sheikh....jangan buat pasai Pak Sheikh! Nanti nampak benda lain.........................

9 comments:

Anonymous said...

Ala nak tunjuk dia tu org tua tak larat.

Tp tua tua pun ada gak yg bedal budak bawah umur, tua ke muda ke bila syaitan menguasai maka stamina tu jadi triple kuat. Tambah pula dah kena secawan kopi Jantan dgn viagra.

Kopi Jantan tu power tgk je model modelnya, fuhhh bisa menyengat.

Jackie Anuwa said...

kekekeke.... sebenaqnya persoalan tu aku dah tanya kat FB dia.... Dah lama dia x pakai spek dia tu... Aku rasa kena bedai dah.... kekekeke... Syok jgk dok pi tengkaq ngan penyokong2 dia tu... mmg x dak modai la depa tu mcm bos depa jgk....

Siddiq Azani said...

CAN I DUCK U??

WHAT??!!

HEHEHE...

Anonymous said...

Penyokong dia larang pakai cermin mata hitam, pasal secara psikologinya bila pakai cermin mata hitam, org tu tidak berani bertentang mata dgn org sekeliling.. Bukan dari mata, kita tahu segala isi hatinya... hatinya penuh dgn rasa bersalah, malu utk menghadapi org sekeliling... malu wehhhhhhh

Tamingsari said...

Itu yg dikatakan 'the antics of anwar ibrahim'. Pemimpin yg tidak bermaruah. Sumpah seranah orang dia pandai. Bersumpah takut.

Cakap kt penyokong, SAYA AKAN BERSUMPAH tapi sampai la abuk pun tarak. Kawan2 dia satu kolej dan satu universiti semua tau perangai dia. Hobi luar tabii ada hati nak jadi PM. Takda rasa malu langsung.
Dah tua buatlah cara tua.

Anonymous said...

pak 'shake' - The Shitvaji.....

x-pkr said...

anon,,,

Mmg AnWAR suka 'kopi' jantan dari 'kopi' Janda....

Jackie Anuwa,,,

dia jwb ka dlm FB dia? Musti dia kata dia dah tua, mata pun x brp npk dll...Sejak bila pulak AnWAR ni selekeh! Beliau metroseksual, ingin tampak segak selalu...ni mesti ada udang sebalik mi......

Siddiq Azani,,,

Mokhtar...are u ok???

anon,,,

dia tak nak bertentang mata dgn org ramai la tu.....

Tamingsari,,,

ini org belajar dari byk filem2 hindustan...banyak tua tapi hati nak muda selalu......

Anonymous said...

http://kumanddieaf.blogspot.com/2010/02/perancangan-jahat-yahudi-illuminati.html

harap pak cik x-pkr sempatkan waktu baca link yang saya kasi di atas...

mohon penjelasannya kerana saya sekarang sedang keliru...

saya hanya inginkan penjelasan sahaja

terima kasih

mbakrij_85@yahoo.com

Hashim said...

Lucah dan meloyakan terjadi kerana pada ketika ini United Malays National Organisation sedang cuba menarik nafas untuk mendapat talian hayat dengan menghidu rapat kepada lubang jubur si Saiful. Udara dari sebiji lubang ini diharapkan akan menyambung kembali nyawa United Malays National Organisation....sambil tersenyum sila terus baca disini